Skriveskole


MANUSKRIPTHJÆLP

et skridt tættere på udgivelse


Måske trænger du til at få et par friske øjne på dit manuskript. Man stirrer sig nemt blind på egne ord, og det kan være svært selv at luge ud i grammatiske fejl, se om historien er skarp, om målgruppen er korrekt og om "den røde tråd" er fri for plothuller.

Jeg har flere bestsellere bag mig, ejer Forlaget Leitura og tilbyder forskellige former for manuskripthjælp alt efter, hvor du er henne i processen, og hvad du ønsker støtte til.
Jeg kan hjælpe dig med alt fra skrivehåndværket til, hvordan man navigerer rundt i forlagsbranchen. 


Du kan vælge mig som redaktør, hvor jeg følger dig og hjælper dig med at redigere og optimere hele manuskriptet, indtil du har skabt en færdig bog, der er klar til korrekturlæsning.

Du kan også vælge at kan få overordnet feedback, hvor du selv arbejder videre med manuskriptet efterfølgende, eller du kan vælge at få skriverådgivning undervejs i processen.


Jeg tilbyder ligeledes bogsparring og kan herunder eksempelvis rådgive dig i vejen til udgivelse, hjælpe med at indhente tilbud hos en korrekturlæser, udarbejde en pressemeddelelse samt etablere kontakt til medier og forlag.


Jeg er specialist i nonfiktion og socialrealisme, men beskæftiger mig med alle genrer.
Jeg påtager mig dog kun opgaver, som jeg har kompetencer til at varetage og er ærlig, hvis jeg mener, at du bør søge sparring hos en anden end mig.


Skriveworkshops

Jeg holder også skriveworkshops på biblioteker og skoler.


Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at drøfte, hvad der er den rigtige løsning for dig og dit bogprojekt. 


Bedste hilsner

Laura Helena Pimentel da Silva