Før vi forsvinder


FØR VI FORSVINDER

YA-NOVELLER


Før vi forsvinder er en novellesamling med bidrag fra

ti forfattere. 
Forfatter Laura Helena Pimentel da Silva har skrevet novellen Havfruerne.

Bogen udkommer på Calibat 1. marts 2019.


Uddrag

"Redy To Die af Saveus spiller for tredje gang. Jeg mærker læderrattet under min håndflade. Jeg skruer endnu højere op. Bilens bagrude vibrerer. Det er den bedste lyd i min nye Fiat 500. Et rullende diskotek. Lyskegler gennem forruden. Der er bilister i modsatte vejbane. Jeg orienterer mig bagud. Ikke for at tjekke for bagfrakommende biler, men for at se på dig og Julie. I smiler begge stort, mens I synger og har fingrene flettet ind i hinandens."


Kort om bogen

Historierne indkapsler de forskellige problematikker, der kan være på spil i et ungt menneskes liv. Der er de lettere emner som f.eks. forelskelse og venskab, men også de tungere som f.eks. angst og død.

 

Hvad end det gælder at gå i skole, at blive student, det perfekte Tinderbillede eller den første gang, det første kys eller første gang, man mister nogen, så er alle historier lige vigtige.

 

Novellesamlingen er skrevet til unge og vil kunne læses af både piger og drenge. Historierne er aktuelle og forholder sig til kulturelle tendenser og aktuelle emner i 2019, f.eks. Tinder, omgivelsernes forventninger, sorg, kærlighed og identitet.


Bestil Før vi forsvinder direkte hos forfatter Laura Helena Pimentel da Silva  

Bogen koster 200 kr. inkl forsendelse. 

Info om levering og betaling følger i e-mail. 

Ønsker du en personlig hilsen eller andet? Så tilføj gerne et par linjer herom under "besked". 


Pssst ... Køb en af forfatterens andre udgivelser med for 150 kr. (spar 100 kr.)

 
 
 
 
 
 
 

© Copyright. Laura Helena Pimentel da Silva. All Rights Reserved.