Kalender

Åben reception for Jeg klarer mig, mor - det tredobbelte drab på Frederiksberg


Esbjerg den 13. april 2019 kl. 16.00-19.00


Indgang til receptionen sker fra Skolegade nr. 83, 6700 EsbjergKom til reception lørdag den 13. april i Esbjerg Bingo Klub, mød holdet bag Jeg klarer mig, mor og få fat i dit eget eksemplar i signeret udgave til en særlig favorabel pris.

Liselotte Farcinsen Leth Rasmussen og Laura Helena Pimentel da Silva vil præsentere bogen og fortælle om baggrunden for dens tilblivelse.

Liselotte, der november 2015 mistede sin 19-årige søn Phillip i det stærkt medieomtalte tredobbelte drab på Frederiksberg, har fortalt Phillips historie og sin egen oplevelse af den til Laura, der står som forfatter af bogen udgivet af forlaget Vilhelm den 11. april.

Derudover kommer Torben C-Bohnhardt fra organisationen HeadOn forbi og fortæller lidt om arbejdet med at redde unge mennesker ud af banderelateret kriminalitet for at give dem en ny chance i tilværelsen.

Der bydes på te, kaffe, kage og vin. Desuden kan der købes sodavand og vand til absolut rimelige priser.

Vi håber at se så mange af jer som muligt.

Mange hilsener

Liselotte og Laura 
Åben reception for Jeg klarer mig, mor - det tredobbelte drab på Frederiksberg


København den 14. april 2019 kl. 


Toga Vinstue, Store Kirkestræde 3, 1073 København K 


Mød mor til skuddræbt søn og forfatteren bag historien.

Oplev Liselotte Farcinsen Leth Rasmussen, hvis 19-årige søn Phillip blev likvideret sammen med to andre unge mænd på Frederiksberg november 2015, og forfatter Laura Helena Pimentel da Silva i samtale om deres fælles bog, der går tæt på en af de mest makabre mordsager i nyere tids kriminalhistorie.

Det er barske sager og en gribende beretning, Toga Vinstue er vært for lige før påskeferien, men ikke desto mindre er Jeg klarer mig, mor - det tredobbelte drab på Frederiksberg et væsentlig værk, som fortjener al den opmærksomhed, det kan få og allerede har modtaget.

Derfor lyder opfordringen: Kom til reception søndag den 14. april i Den høje stue i hjertet af København, hvor du kan hilse på holdet bag bogen og få fat i dit eget eksemplar i signeret udgave til en særlig favorabel pris.

Bogen udgives af forlaget Vilhelm den 11. april.Er du forhindret i at deltage i receptionerne? Bestil dit eget signeret eksemplar af forfatteren her.  


© Copyright. Laura Helena Pimentel da Silva. All Rights Reserved.